Saltar al contenido

Els nostres productes

Escollir bons productes, dels nostres productors locals, és un gran motiu de superació. Treballem amb i per ells per portar a la vostra taula un menjar sa i saludable. Tenim un gran catàleg que es va adoptant a la temporada:

Fruita i verdura

El nostre producte estrella: fresc, proper i de temporada. Una bona part de la nostra fruida és d’Ordal, on viu el nostre fundador en Carles. Però cada any recorrem el nostre país moltes vegades per trobar les millors fruites i hortalisses: cítrics del Delta d’Ebre, pomes de muntanya, patates del Pirineu, bledes i espinacs del Prat…Passa’t per les notres tendes i disfruta d’un gènere sense igual.

Làctics

Col·laborem amb granjes Comas: una granja familiar de Santa Eugènia de Berga que ens proveeix de iogurs, flans i formatges com els d’abans.

Tant si vols disfrutar d’un postre saludable com fer-te una ensalada d’espinacs amb codony i formatge fresc podrem oferir-t’ho.

Formatges i embutits

Treballem amb artesans del Pirineu que elaboren els clàssics embotits catalanas amb la dedicació que es mereix aquest producte. Disposem de botifarres, bull, fuets i de més productes càrnics que posar a la taula per acompanya un bon vi.

A més a més tenim un gran catàleg de formatges de cabra de primera qualitat i de diferent grau de maduració: un bon apat abans de posar-nos a cuinar!

Cada día ampliem el nostre catàleg!

Ens preocupem per superar-nos dia a dia convertint les nostres tendes en botigues d’ultramarins. Tenim menus per emportar a un preu imbatible, conserves de marisc del Mediterrani i Cantàbric, oli sense filtrar, vi, vermut: tot de primerisima qualitat i escollit amb molta cura i cuidant al máxim el detall i la presentació.

Vine a coneixer-nos!

T’esperem a les nostres tendes que estàn a Navas i Guinardó!